Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна Четврти Сајам лова, риболова и сеоског туризма

Четврти Сајам лова, риболова и сеоског туризма


Поштоване колеге,
 
позивамо Вас да Вашим учешћем обогатите понуду овогодишњег четвртог Сајма лова, риболова и сеоског туризма, који ће бити одржан у Трстенику, од 17. до 19. октобра 2015. године. Организатори овог сајма су Ловачко удружење Трстеник“ и Туристичка организација општине Трстеник, а покровитељ је Општина Трстеник. 
lov1_m
Са прошлогодишњег сајма лова и риболова
lov2_m
 
Прошлогодишњи сајам окупио је 34 излагача из области лова, риболова, сеоског и ловног туризма, старих заната и домаће радиности. Циљ нам је да ове године сајам и по квалитету и квантитету превазиђе прошлогодишњи. У излагачком делу представиће се произвођачи опреме за лов и риболов и опреме за уређење екстеријера угоститељских објеката, представници сеоског и ловног туризма, ловачка и риболовачка удружења, туристичке организације, туристичке агенције, удружења грађана из области домаће радиности и старих заната, средње школе и факултети.
 
Пратећи део програма чиниће стручна предавања, културно-уметнички садржаји, изложбе фотографија и препариране дивљачи, радионице и додела годишњих признања из области лова.
 
У циљу развоја и раста овог младог сајма, ове године нудимо бесплатан излагачки простор за туристичке организације и удружења грађана из области сеоског туризма, старих заната и домаће радиности. Могућност бесплатног представљања имају и средње стручне школе и факултети.
 
Надамо се да ћете препознати свој интерес и да ћете учешћем допринети да овогодишњи сајам надмаши претходне.

Крајњи рок за пријаву за учешће на Сајму лова, риболова и сеоског туризма је 15. октобар.

Стојимо Вам на располагању за додатне информације.
 
У очекивању Вашег позива,
Срдачно Вас поздрављамо.
 
Марија Чомагић, директор
Туристичка организација општине Трстеник
037 715 263

info@turizamtrstenik.rs