Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна ОПШТИНА ТРСТЕНИК НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ОПШТИНА ТРСТЕНИК НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Од 18.02. до 21.02. 2016. године Туристичка организација ће представити  туристичку понуду општине Трстеник на 38. Међународном сајму туризма у Београду, највећој туристичкој манифестацији у Југоисточној Европи. На сајму ће бити представљена локална туристичка понуда, као и понуда мале привреде, пољопривреде,  занатства и угоститељства, грана комплементарних туризму.

Нова Слога д.о.о.-Мг Мивела" ће сва четири дана сајма вршити промоцију минералне воде „Мг Мивела".

На овогодишњем сајму понуду винског туризма представиће винарије „Милосављевић" и „Стемина", а гастрономску понуду представиће ресторан „МС".
manastir seloxx manifestacije aqua ozonske
Поред стандардне туристичке понуде верског, културно-историјског, винског, манифестационог туризма, представићемо новине у туристичкој понуди Трстеника и околине: мини аква-парк за децу, авантура парк и споменик кнегиње Милице, који од почетка године краси центар Трстеника.

За посетиоце штанда биће организована наградна игра. Уз посетиоце ће бити маскота манифестације „Моравко" и глумци из серије „Село гори а баба се чешља"-Никола Џамић и Апостол Апостоловић. Спонзори наградне игре су Нова Слога - Мг Мивела и коначиште „Кула". Награде су викенд у Трстенику за време манифестације „Трстеник на Морави" за два пара, као и промотивни материјал туристичке организације и клакер содаџијске радње „Миловановић" из Трстеника.

Посетите штанд Туристичке организације Трстеника у хали 4 Београдског сајма!