Get Adobe Flash player

Na_moravi_13

Почетна Позив на Хуманитарну аукцију васкршњих јаја

Позив на Хуманитарну аукцију васкршњих јаја

Поштовани,

У Трстенику се већ једанаести пут организује хуманитарна акција под називом Аукција васкршњих јаја. Свој таленат, креативност и време у ову акцију улажу уметници тако што различим сликарским техникама украшавају дрвена јаја, која потом буду предмет аукције. У самој аукцији учествују сви људи добре воље-представници предузећа, предузетници и појединци, локална самоуправа, купујући предметна јаја. Сав приход који се скупи, преко Центра за социјални рад Трстеник, установе релевантне за прикупљање хуманитарне помоћи, иде угроженим породицама које су погођене неким здравственим проблемом. Саму организацију ове аукције спроводи Туристичка организација општине Трстеник, уз подршку Народног универзитета Трстеник и Телевизије Трстеник.
vaskrs_pozivnice2016Ове године средства ће се прикупљати за троје наших младих суграђана који су велики борци и чије породице улажу велики напор да им омогуће да живе и расту као и остали њихови вршњаци:
  • за десетогодишњу девојчицу која је рођена са деформитетом кичме и која је за две године имала 4 тешке операције, а до 12. године је неопходно урадити још 5 операција како би могла неометано да расте;
  • за дванаестогодишњег дечака који је оперисан од тумора на мозгу и за даље лечење су му неопходна додатна средства;
  • за девојчицу која бојуле од целијакије, тихе и опасне аутоимуне болести која се тешко открива и која подразумева посебан режим исхране од намирница које се углавном увозе и доста су скупе.
Аукција васкршњих јаја је један од начина да им се помогне.

У духу предстојећег православног празника Васкрса, позивамо Вас да се одазовете на Хуманитарну аукцију васкршњих јаја како би сакупили што више средстава и помогли породицама оболелих да превазиђу озбиљне здравствене проблеме.

Хуманитарна аукција васкршњих јаја ће се одржати у уторак, 19. априла, у 12 сати, у Ликовном салону Дома културе у Трстенику.

Молимо Вас да Ваше учешће потврдите на телефон: 037 715 263.

„И кап људске доброте, од срца, с љубављу дата и највећи сан претвара у стварност."